Центърът за Психосоциална Подкрепа предлага професионално психологично консултиране, психотерапия и психоанализа за възрастни и деца. За екипи и психотерапевти, които работят в областта на социалната превенция, психологичното консултиране и осъществяване на грижи за деца и родители, предлагаме обучения и супервизия.

Организацията има дългогодишен опит в областта на психичното здраве. Нашият подход е интегриран и включва оценка на психологическата ситуация и нужди на нашите клиенти, избор на адекватна консултативна или терапевтична помощ. Предоставяме възможност както за краткосрочно консултиране, така и за дългосрочна терапевтична работа с различна интензивност и формат (Психоаналитична психотерапия, Психоанализа, Психодрама и др.).

Част от нашата работа е развитието на издателска програма за специализирана литература в помощ на специалистите и родителите.

Работим в партньорство с Асоциация „Българско психоаналитично пространство“, „Институт за изкуство и терапия“ и сме част от Националната мрежа за децата.

На този сайт бихте могли да намерите информация за нас и нашите дейности, за услугите, които предлагаме и за нашите книги. Той съдържа също отговори на някои от най-често поставяните въпроси за психотерапията, актуална информация за предстоящи събития и връзки с партньорски сайтове и организации. Ако имате въпроси или бихте искали да се свържете с нас за консултация, тук можете да откриете нашите адрес и телефони или да ни пишете.