Записване за консултация: 
psysupport@gmail.com

  • Начало
  • Терапевтични и творчески ателиета

Терапевтични и творчески ателиета

Проектът "Ателие за Деца и Срещи" е една възможност за работа с деца от 4 до 12 годишна възраст, когато в опеделен момент от развитието им, техните родителите имат въпроси или срещат трудности, с които не знаят как да се справят и се нуждаят от подпомагане. Работата през играта и творчеството е деликатна, ненатраплива и естествена за децата. Позволява свобода на изразяването и естествено свързване с нуждите на децата. Ателиета могат да бъдат индивидуални, когато това е по-подходящо, в зависимост от характера на въпросите и проблемите, които родителите и самото дете повдигат. А когато това е възможно, детето може да се включи в група с други деца на близка възраст. Винаги, когато работата в група е походяща и възможна, групата сама по себе си има специална ценност и полза, които свръзването между самите децата носят за терапевтичната стойност на работата. 

Работата в ателиетата е дългосрочна, насочена е както към децата, така и в отделни срещи към нуждите на родителите.

Проектът "Ателие Аз и мама" е за най-малките и техните родители и придружители. Насочен е към първата социализация на най-малките, към уменията им да присъстват в група, като една много мека и ранна подготовка за ясла и детска градина, както и към подпомагане на техните родители в процеса на най-ранното детско развитие. 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки