Записване за консултация: 
psysupport@gmail.com

доц. д-р Диана Циркова, директор

доц. д-р Диана Циркова е психоаналитик, пълноправен член на Асоциация „Българско психоаналитично пространство“, преподавател по клинична и консултативна психология в Бургаския свободен университет.

Приема деца, юноши и родители, когато децата и юношите показват сериозно психично страдание или родителите имат въпроси, свързани с тяхното порастване. Превенцията на психичните проблеми, работата с деца от аутистичния спектър, децата с увреждания и техните семейства са нейната професионална кауза.

Мимоза Димитрова

Мимоза Димитрова е психоаналитик, психолог, съосновател на асоциация "Българско психоаналитично пространство", членува в Асоциация за фройдистки изследвания и психоаналитично формиране "Аналитично пространство" Париж; бивш директор на Център за подпомагане на хора, преживели изтезание АСЕТ
Основни полета на изследване и интерес са предаването на психоанализата и преноса в психоаналитичния опит, както психоанализа и култура/литература и въпросите на преплитане на травматичен опит с политическото, трансгенерационните аспекти на травматизма и др.

Емилия Салмова

Емилия Салмова е в обучение по психоанализа и групова анализа, под супервизия към Българско общество по групова анализа и групови процеси, магистър Артистични психо-социални практики, психодрама асистент, арт терапевт. Работи с деца през играта и творчеството, както и с техните родители, когато са изправени пред въпрос и трудност в развитието или пред психична болка. Практиката ѝ е насочена към работа с бебета и деца с проблеми в развитието, деца от аутистичния спектър, осиновени деца, превенция на психични проблеми, и подкрепа на родителите на всички деца. Създател на Ателие за Деца и Срещи, където провежда ателиета за ранно детско развитие, групи за работа с деца през изкуствата, индивидуални консултации и отворени беседи за родители.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки