Записване за консултация: 
psysupport@gmail.com

Сортиране

Вид

д-р Адам Блатнер

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

д-р Адам Блатнер

Д-р Адам Блатнер е дипломиран психиатър за деца и възрастни, член на Американската асоциация по психиатрия, дипломиран психодрама обучител и терапевт и автор на множество книги, отделни глави и статии за психодрама и сходните й методи. Международно признат обучител и учен, носител научната награда на Американското общество за групова психотерапия и психодрама „Дейвид Кипър”. Завършва бакалавърската си степен в Калифорнийския Университет в Бекерли през 1959 г. и магистратурата си по медицина към същия университет, в Медицинската школа в Сан Франциско. Специализира психиатрия за деца и възрастни в Медицинския център „Станфърд” в Пало Алто, и детска и фамилна психиатрия като стипендиант на Медицинския център ”Сийдър Сайнай” в Лос Анджелис. След това Д-р Блатнер става медицински директор на отделението по детска психиатрия към регионалната болница на въздушните сили на САЩ в Англия. При завръщането си в Калифорния през 1972 г. започва частна практика в Сан Франциско. Оттогава е работил за училищата-интернати „Браун” в Тексас, фондация „Менингър” в Тъпика, Медицинската школа към Университета Луивил в Кентъки, където става доцент. Понастоящем е част от Клиничния факултет към Психиатричната резидентна програма в Остин, Тексас където консултира, пише и преподава.
д-р Адам Блатнер Изображение

Д-р Адам Блатнер е дипломиран психиатър за деца и възрастни, член на Американската асоциация по психиатрия, дипломиран психодрама обучител и терапевт и автор на множество книги, отделни глави и статии за психодрама и сходните й методи.

Международно признат обучител и учен, носител научната награда на Американското общество за групова психотерапия и психодрама „Дейвид Кипър”. Завършва бакалавърската си степен в Калифорнийския Университет в Бекерли през 1959 г. и магистратурата си по медицина към същия университет, в Медицинската школа в Сан Франциско. Специализира психиатрия за деца и възрастни в Медицинския център „Станфърд” в Пало Алто, и детска и фамилна психиатрия като стипендиант на Медицинския център ”Сийдър Сайнай” в Лос Анджелис. След това Д-р Блатнер става медицински директор на отделението по детска психиатрия към регионалната болница на въздушните сили на САЩ в Англия. При завръщането си в Калифорния през 1972 г. започва частна практика в Сан Франциско. Оттогава е работил за училищата-интернати „Браун” в Тексас, фондация „Менингър” в Тъпика, Медицинската школа към Университета Луивил в Кентъки, където става доцент. Понастоящем е част от Клиничния факултет към Психиатричната резидентна програма в Остин, Тексас където консултира, пише и преподава.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки