Записване за консултация: 
psysupport@gmail.com

Сортиране

Автори

Вид

Ценови диапазон

Диана Циркова

Бебетата и техните родители: психологичноконсултиране за най-малките
НОВSALE
- 20.00 %
Две са осите, около които се конструира проблематиката на едно бебе и които се изследват в консултативната ...
16,00 лв.20,00 лв.
Психологично консултиране на деца, юноши и родители
Книгата  „ПСИХОЛОГИЧНО КОНСУЛТИРАНЕ НА ДЕЦА, ЮНОШИ И РОДИТЕЛИ”,  споделя практическия опит на ...
10,00 лв.

Диана Циркова

Диана Циркова   е доктор по психология, психотерапевт, психоаналитик и директор на Център за психосоциална подкрепа. Преподава Медицинска, Клинична и Консултативна психология в Бургаски свободен университет. Приема деца, юноши и родители за консултиране и психотерапия, организира и участва в обучителната програма "Училище по детска психопатология" на Асоциация Българско психоаналитично пространство. Основател на издателство Център за психосоциална подкрепа и отговорен редактор на издателска серия "Практики".
Диана Циркова Изображение

Диана Циркова е доктор по психология, психотерапевт, психоаналитик и директор на Център за психосоциална подкрепа. Преподава Медицинска, Клинична и Консултативна психология в Бургаски свободен университет. Приема деца, юноши и родители за консултиране и психотерапия, организира и участва в обучителната програма "Училище по детска психопатология" на Асоциация Българско психоаналитично пространство. Основател на издателство Център за психосоциална подкрепа и отговорен редактор на издателска серия "Практики".

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки