Записване за консултация: 
psysupport@gmail.com

Сортиране

Автори

Вид

Франсоа Ансерме, Пиер Мажистрети

Всеки с мозъка си
Дали пък, ако се сбъдне пожеланието на Фройд, няма да бъдем свидетели на подкрепата, която психоанализата може да ...
25,00 лв.

Франсоа Ансерме, Пиер Мажистрети

Франсоа Ансерме е психоаналитик, професор по детска психиатрия в Медицинско-биологическия факултет на университета в Лозана; той е, също така, главен лекар в университетското отделение за детско-юношеска психиатрия. Автор е на няколко книги, между които:  The  Art of Making Children: The New World of Assisted Reproductive Technology, 2017,   Le spectre autistique trouble-t-il la raison de ceux qui l'approchent ?, 2016. През октомври 2014г. проф. Ансерме е участвал в обучение на адвокати в България по Българо-Швейцарски проект на тема: "Адвокати в защита правата на детето" Пиер Мажистрети е професор по невронауки във Федералнния политехнически институт и Университета в Лозана; директор е на центъра за невропсихиатрия в Университетската болница в кантона Во. Бил е президент на Европейската федерация на дружествата за невронауки.

Франсоа Ансерме е психоаналитик, професор по детска психиатрия в Медицинско-биологическия факултет на университета в Лозана; той е, също така, главен лекар в университетското отделение за детско-юношеска психиатрия. Автор е на няколко книги, между които: The Art of Making Children: The New World of Assisted Reproductive Technology, 2017,   Le spectre autistique trouble-t-il la raison de ceux qui l'approchent ?, 2016. През октомври 2014г. проф. Ансерме е участвал в обучение на адвокати в България по Българо-Швейцарски проект на тема: "Адвокати в защита правата на детето"

Пиер Мажистрети е професор по невронауки във Федералнния политехнически институт и Университета в Лозана; директор е на центъра за невропсихиатрия в Университетската болница в кантона Во. Бил е президент на Европейската федерация на дружествата за невронауки.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки