Записване за консултация: 
psysupport@gmail.com

Сортиране

Вид

Мод Манони

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Мод Манони

Мод Манони (1923-1998) е от холандски произход, прекарва детството си в Индия (в Цейлон) и в Холандия (Амстердам). Член е на международната асоциация по психоанализа (Белгийското общество). През 1949г. тя отива в Париж за да усъвършенства обучението си при Франсоаз Долто и Жак Лакан. Съосновател на училището за психотични деца и юноши в Боньой (1969), тя в аналитичен план е съпричастна към една политика дезалиенация на институциите за хора с психични проблеми. Училището в Боньой придобива международна известност. През юли 1982 г. тя основава заедно с Октав Манони и Патрик Гийомар "Център за психоаналитично обучение и изследвания" в Париж. През 1983г., заедно с Патрик Гийомар създават колекцията "Аналитично пространство" към издателство "Деноел". Автор е на книгите :"Детето, неговата "болест" и другите", "Обучението е невъзможно", "Първата среща с психоаналитика" и др.

Мод Манони (1923-1998) е от холандски произход, прекарва детството си в Индия (в Цейлон) и в Холандия (Амстердам). Член е на международната асоциация по психоанализа (Белгийското общество). През 1949г. тя отива в Париж за да усъвършенства обучението си при Франсоаз Долто и Жак Лакан. Съосновател на училището за психотични деца и юноши в Боньой (1969), тя в аналитичен план е съпричастна към една политика дезалиенация на институциите за хора с психични проблеми. Училището в Боньой придобива международна известност. През юли 1982 г. тя основава заедно с Октав Манони и Патрик Гийомар "Център за психоаналитично обучение и изследвания" в Париж. През 1983г., заедно с Патрик Гийомар създават колекцията "Аналитично пространство" към издателство "Деноел".

Автор е на книгите :"Детето, неговата "болест" и другите", "Обучението е невъзможно", "Първата среща с психоаналитика" и др.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки