Записване за консултация: 
psysupport@gmail.com

Сортиране

Автори

Вид

Патрик Ландман и Жерар Помие

Изтласкване. Защо се появява и как се проявява
Книгата представя семинар върху понятието „Несъзнавано“, проведен от  Патрик Ландман з аедно с ...
25,00 лв.

Патрик Ландман и Жерар Помие

Патрик Ландман  е психиатър, психоаналитик и юрист. Той е вицепрезидент на френската психоаналитична асоциация Еспас аналитик и президент на движението «Инициатива за клиника на субекта, Стоп DSM». Специалист е по проблемите на психозата, аутизма и хиперактивността и е автор  и съавтор на редица публикации, сред които: «Maркс, Лакан: революционния акт и аналитичния акт»(2013), «Всички - хиперактивни?» (2015) и др.  На български език е публикувана книгата му «Фройд» (2006)   Жерар Помие  е психиатър и психоаналитик, ученик на Жак Лакан и Франсоаз Долто. Той е професор от Университета в Страсбург и преподавател в Университета Париж VII. Автор е на над двайсет книги, сред които: «Как невронауките доказват психоанализата?»(2004), «Какво означава «да правиш» любов?»(2010), «Собственото име – логически и несъзнавани функции»(2013), «Женското, революция без край»(2016). Член е на Еспас аналитик и съосновател на Европейската фондация за психоанализа.

Патрик Ландман е психиатър, психоаналитик и юрист. Той е вицепрезидент на френската психоаналитична асоциация Еспас аналитик и президент на движението «Инициатива за клиника на субекта, Стоп DSM». Специалист е по проблемите на психозата, аутизма и хиперактивността и е автор  и съавтор на редица публикации, сред които: «Maркс, Лакан: революционния акт и аналитичния акт»(2013), «Всички - хиперактивни?» (2015) и др.  На български език е публикувана книгата му «Фройд» (2006)

 Жерар Помие е психиатър и психоаналитик, ученик на Жак Лакан и Франсоаз Долто. Той е професор от Университета в Страсбург и преподавател в Университета Париж VII. Автор е на над двайсет книги, сред които: «Как невронауките доказват психоанализата?»(2004), «Какво означава «да правиш» любов?»(2010), «Собственото име – логически и несъзнавани функции»(2013), «Женското, революция без край»(2016).

Член е на Еспас аналитик и съосновател на Европейската фондация за психоанализа.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки