Записване за консултация: 
psysupport@gmail.com

Сортиране

Автори

Вид

Сюзън Дарли, Уенди Хийт

Експресивна арт терапия
Този сборник съдържа разнообразие от достъпни, адаптивни, изпитани и широко използвани упражнения за хора в ...
18,00 лв.

Сюзън Дарли, Уенди Хийт

Сюзън Дарли е работила в областта на изкуствата и образованието в продължение на повече от 30 години. Тя има магистърска степен по източно-западна психология и е сертифициран обучител по експресивни изкуства. Работила е в ключови здравни сектори към болница Марин Дженеръл в Грийнбрай, Калифорния, както и в медицинския център Калифорния Пасифик в Сан Франциско. В момента преподава в гимназиалното валфдорско училище в Сан Франциско. Уенди Хийт е клиничен терапевт, сертифициран арт терапевт и регистриран експресивен арт терапевт с над двайсетгодишен опит в терапията и изкуствата прилагани в различни области на здравеопазването. Тя е основател и директор на програмата за експресивни изкуства към Института за здраве и лечение в болницата Марин Дженеръл в Грийнбрай, Калифорния, и към медицинския център Калифорния Пасифик в Сан Франциско.

Сюзън Дарли е работила в областта на изкуствата и образованието в продължение на повече от 30 години. Тя има магистърска степен по източно-западна психология и е сертифициран обучител по експресивни изкуства. Работила е в ключови здравни сектори към болница Марин Дженеръл в Грийнбрай, Калифорния, както и в медицинския център Калифорния Пасифик в Сан Франциско. В момента преподава в гимназиалното валфдорско училище в Сан Франциско.

Уенди Хийт е клиничен терапевт, сертифициран арт терапевт и регистриран експресивен арт терапевт с над двайсетгодишен опит в терапията и изкуствата прилагани в различни области на здравеопазването. Тя е основател и директор на програмата за експресивни изкуства към Института за здраве и лечение в болницата Марин Дженеръл в Грийнбрай, Калифорния, и към медицинския център Калифорния Пасифик в Сан Франциско.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки